Open dag 10 april 2019

Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor u als ouder en uw kind. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze Open Dag, woensdag 10 april 2019.

Open dag 10 april 2019

Kom kijken in de school!

Tijdens onze open dag kunt u de sfeer proeven op onze school en in gesprek gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over 
het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

 

Kinderdagverblijf en BSO

Op onze school kunt u op de open dag ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.
Bezoekt u met uw kind de open dag van onze school en heeft u nog jongere kinderen? Laat ze die ochtend tussen 9 en 12 uur gratis spelen bij Doomijn en ontdekken hoe leuk het is in de peuter speel of kinderopvang groepen in of dichtbij onze school. Lekker rondkijken, knutselen of ravotten en het is natuurlijk super stoer als ze óók al een beetje naar school mogen. 
Meld u wel vooraf aan via j.rattink@doomijn.nl 
Ook benieuwd naar de bso mogelijkheden van Doomijn! Check onze website www.doomijn.nl of informeer ernaar in onze school. 

 

Zoek een PCBO school

Bijna scholen in Apeldoorn zijn open op 11 april. Benieuwd welke scholen nog meer bij PCBO horen? Klik dan hier www.pcboapeldoorn.nl/pcbo-scholen. Lees op www.pcboapeldoorn.nl meer over wat het betekent om een PCBO school te zijn.