Samenwerking

Wij werken met diverse ketenpartners. Hieronder vindt u een aantal organisaties waar we mee samenwerken. Daarnaast maken wij gebruik van het aanbod van ondernemers uit de regio, het aanbod van musea of andere maatschappelijke instellingen. Op die manier proberen wij ons onderwijs te verbreden en te verrijken.

We werken ook samen met de GGD. Regelmatig is er op school een inloopspreekuur. Nicole de Leer van de GGD is dan aanwezig. Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn op het inloopspreekuur altijd van harte welkom. De jeugdverpleegkundige helpt bij vragen en twijfels over onder andere: opvoeding, psychosociale problemen, pesten, faalangst, overgewicht, voeding, zindelijkheid.

We werken samen met De Activiteit, het landelijk centrum voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs.

En binnen PCBO zoeken wij de samenwerking met scholen van onze stichting.

 

Markant Cultuureducatie

Markant centrum voor kunst en cultuureducatie Apeldoorn verzorgt het jaarlijkse kunst en cultuur menu voor de kinderen. Door middel van de projecten van Markant maken kinderen kennis met muziek, beeldende kunst en drama.

Coda

Coda Apeldoorn (bibliotheek) verzorgt onze schoolbibliotheek; iedere groep heeft een biebpas en we mogen 35 boeken per periode lenen. Ook geeft CODA een impuls aan ons leesonderwijs door o.a. excursies te organiseren voor onze kinderen naar de bibliotheek.

 

 

 

Accres

 Accres Apeldoorn verzorgt een breed aanbod aan schoolsporten, sportieve activiteiten en De Sport van de Maand.  De Sport van de Maand is een mooie gelegenheid voor kinderen van groep 3 t/m groep 8 om kennis te maken met verschillende sporten. Op deze site vindt u meer informatie