BSO

 PCBO De Sjofar De Maten werkt samen met Bixo. Bixo biedt op onze school VSO en BSO aan.

Bixo ziet BSO-tijd als niet schoolse-tijd, waarbij de kinderen écht vrij zijn en zelf mogen kiezen wat ze doen. De BSO moet voelen als een tweede (t)huis voor kinderen. De pedagogische medewerkers zullen er alles aan doen om uw kind(eren) dat thuisgevoel te geven.

 

 

 

 

BIXO

 

De samenwerking tussen De Sjofar en Bixo zorgt voor kwalitatief goede opvang voor kinderen van 4 - 12 jaar. De opvang vindt in de school plaats. De samenwerking met Bixo zorgt voor een pedagogisch veilig en  herkenbaar klimaat voor de kinderen. Daarnaast sluit Bixo aan op de schooltijden, vakanties en studiedagen en is Bixo het hele jaar open. Ook zijn er mogelijkheden tot flexibele opvang.

Bij Bixo heeft iedere locatie een eigen vestigingsmanager. De vestigingsmanager is uw aanspreekpunt waar u zaken kunt regelen.
Binnen de school heeft Bixo een vaste plek in de grote hal met diverse hoeken waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen, knutselen, bouwen en in alle rust chillen in de chillhoek. Daarnaast maakt Bixo gebruik van de buitenruimte voor leuke sport- en spelactiviteiten en wordt het speellokaal in de school gebruikt voor spel, muziek en theater.

Voor meer informatie zie BIXO