Nieuwsoverzicht

 • 30-9-2017

  Open dag 11 april 2018

  Ben je nieuwsgierig wat wij als school onderwijs bieden en of dat wat is voor u en uw kind? Kom dan langs bij de open dag op 11 april 2018 tussen 9.00 en 12.00 uur. U bent van harte welkom!

  Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor u en uw kind. In Apeldoorn is volop keuze! Het grote voordeel daarvan is dat u kunt kiezen voor een school die het allerbest past bij u en uw kind. Alle scholen in Apeldoorn doen hier aan mee.

  Tijdens de open dag heeft u de gelegenheid om de sfeer te ervaren op een basisschool en in gesprek te gaan met onze directeur, leerkrachten en ouders en te praten over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is de open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Ook onze kinderopvangorganisatie, waarmee wij samenwerken, is die ochtend geopend.

  Alle scholen in Apeldoorn doen mee aan de open dag. Via www.basisscholenapeldoorn.nl vindt u een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Met behulp van een aantal zoekfilters kunt u een eerste voorselectie maken van scholen die u aanspreken. Stel bijvoorbeeld de maximale reistijd van huis naar school in of maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, rooster of identiteit.

  Initiatiefnemers

  De open dag is een initiatief van Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep. De stichtingen trekken hierin gezamenlijk, met alle basisscholen, op.

  Lees meer
 • 2-8-2016

  Mist u nog iets op onze nieuwe website? Geef het door!

  De schoolwebsite die u nu bekijkt is nieuw! Natuurlijk zijn we daar trots op en hebben wij geprobeerd u hiermee zo volledig mogelijk te informeren over alle punten die relevant zijn op school: praktische punten, wie zijn wij, hoe zit het met de opvang en meer.

  Mocht u desondanks nog informatie missen, dan horen wij dat heel graag! U kunt daarvoor het contactformulier invullen.

  Hartelijk dank en met vriendelijke groet,
  Team De Sjofar en De Sjofar Prinses Beatrix

  Lees meer
 • 29-6-2016

  De Nieuwsbrief en Koppie Krauw

  Klik op hier om de laatste Nieuwsbrief van De Sjofar te lezen.
  Klik op HIER om het laatste nieuws van De Sjofar Prinses Beatrix te lezen.

   

   

  Lees meer