Nieuwsoverzicht

 • 19-3-2018

  Open dag op 10 oktober 2018

  Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor u als ouder en uw kind. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 10 oktober. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze deuren open.

  Open dag

  Tijdens onze open dag kunt u de sfeer proeven op onze school en in gesprek gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over
  het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

  Kinderdagverblijf en BSO

  Op onze school kunt u op de open dag ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.
  Bezoekt u met uw kind de open dag van onze school en heeft u nog jongere kinderen? Laat ze die ochtend tussen 9 en 12 uur gratis spelen bij Doomijn en ontdekken hoe leuk het is in de peuter speel of kinderopvang groepen in of dichtbij onze school. Lekker rondkijken, knutselen of ravotten en het is natuurlijk super stoer als ze óók al een beetje naar school mogen. 
  Meld u wel vooraf aan via j.rattink@doomijn.nl
  Ook benieuwd naar de bso mogelijkheden van Doomijn! Check onze website www.doomijn.nl of informeer ernaar in onze school.

  Zoek een PCBO school

  Bijna scholen in Apeldoorn zijn open op 10 oktoberl. Benieuwd welke scholen nog meer bij PCBO horen? Klik dan hier www.pcboapeldoorn.nl/pcbo-scholen. Lees op www.pcboapeldoorn.nl meer over wat het betekent om een PCBO school te zijn. 

  Lees meer
 • 2-8-2016

  Mist u nog iets op onze nieuwe website? Geef het door!

  De schoolwebsite die u nu bekijkt is nieuw! Natuurlijk zijn we daar trots op en hebben wij geprobeerd u hiermee zo volledig mogelijk te informeren over alle punten die relevant zijn op school: praktische punten, wie zijn wij, hoe zit het met de opvang en meer.

  Mocht u desondanks nog informatie missen, dan horen wij dat heel graag! U kunt daarvoor het contactformulier invullen.

  Hartelijk dank en met vriendelijke groet,
  Team De Sjofar en De Sjofar Prinses Beatrix

  Lees meer
 • 29-6-2016

  De Nieuwsbrief en Koppie Krauw

  Klik op hier om de laatste Nieuwsbrief van De Sjofar te lezen.
  Klik op HIER om het laatste nieuws van De Sjofar Prinses Beatrix te lezen.

   

   

  Lees meer