Open dag woensdag 8 april 2020. Welkom!

Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor jou als ouder en je kind. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 8 april 2020. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan de deuren van De Sjofar-Prinses Beatrix en De Sjofar-de Maten voor je open.

Open dag
Tijdens onze open dag kun je de sfeer proeven op onze school en in gesprek gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op onze school.

BSO en peuteropvang
Op onze school kun je tijdens de open dag ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en peuteropvang (De Sjofar- Prinses Beatrix) en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

Zoek een PCBO-school Alle basisscholen in Apeldoorn zijn open op 9 oktober. Benieuwd welke scholen er nog meer bij PCBO horen? Klik dan hier www.pcboapeldoorn.nl/pcbo-scholen. Lees op www.pcboapeldoorn.nl meer over wat het betekent om een PCBO-school te zijn. Nieuwsgierig naar alle scholen van Apeldoorn? Neem dan een kijkje op www.basisscholenapeldoorn.nl.