Open dag

Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor u als ouder en uw kind. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag de tweede woensdag in oktober, tussen 9.00 en 12.00 uur staan de deuren van De Sjofar- de Maten en De Sjofar- Prinses Beatrix open.

Open dag
Tijdens onze open dag kunt u de sfeer proeven op onze school en in gesprek gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

Kinderdagverblijf en BSO 
Op onze school kunt u op de open dag ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

Zoek een PCBO school
Bijna scholen in Apeldoorn zijn open op 10 april. Benieuwd welke scholen nog meer bij PCBO horen? Kijk dan op www.pcboapeldoorn.nl. 
Lees daar meer over wat het betekent om een PCBO school te zijn. Nieuwsgierig naar alle scholen van Apeldoorn? Neem dan een kijkje op www.basisscholenapeldoorn.nl.