De Sjofar duidelijk de school voor je Leven

Hoofd

'Hoe knap we tegenwoordig ook zijn, alles wat in ons hoofd speelt, blijft een geheimenis.'

Het is mooi om als school samen het avontuur aan te gaan, om een stukje van het geheim van het leren van iedereen te ontdekken. Ontdekken is ontwikkelen. Daarom geven wij voor een belangrijk deel ontwikkelingsgericht onderwijs.

 

Hart

'Wij beseffen dat de aandacht voor het hart kinderen positief kan veranderen.'

Het hart is het centrum van passie. De drijfveer om in beweging te komen. Het is ook de plek voor de persoonlijke omgang met God. Ons geloof is ons zijn. Dat is te herkennen aan de aandacht voor Bijbelverhalen, vieringen, gebed en het wekelijks zingen in de hal op vrijdagochtend.

Handen

'Handen geven vorm aan de ideeën in ons hoofd.'

Handen zijn er om mensen te kunnen helpen. Om samen te werken en mensen te binden. Als school trainen we de vaardige dingen als schrijven, sporten, spelen en tekenen. Maar ook de waardige dingen, zoals je praktisch inzetten voor goede doelen en samen met andere klasgenoten coöperatief werken en leren. 

Onze gezichten

Ons team heeft een groot onderwijs-hart. Er is veel expertise op didactisch- en vaktechnisch gebied. De motivatie om voor de kinderen te gaan is enorm hoog. Ieder kind kennen en op die manier proberen te bereiken zoals voor hem/haar het beste is, is de uitdaging die we iedere dag aangaan. 

 

Van links naar rechts (klik op het pijltje om de hele teamfoto te bekijken)

Friega Adema, Corien Vermeule, Adriana Zadelhoff, Marian Voorburg, Esther van der Pauw, Suze de Vries, Dieuwke Timmermans, Simone Doeven, Sandra Pilon, Karoline van Putten, Bas Moes, Alex Kooij, Agnes Kievit, Lowieke Zandsteeg, Christina van der Veen, Hannah van Dijken, Susanne Mulder, Géke Hop, Erika Valster, Juul van der Ziel, Wilma Veenvliet, Judith van Garderen, Nienke, Jantina Noorlandt, Corianne Scheltens, Ria van Geerenstein en Janine Schouten